کد خبر 312236
۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۳

جانشین مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید: مأموریت اصلی بسیج در عرصه فرهنگ و ترویج ارزش‌های انقلاب است

جانشین مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید: مأموریت اصلی بسیج در عرصه فرهنگ و ترویج ارزش‌های انقلاب است

جانشین مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح ابعاد مختلف فعالیت‌های بسیج گفت: بسیج تنها محدود به یک حوزه نیست، بلکه در عرصه‌های علمی، سازندگی، فرهنگی و امنیتی نقش‌آفرینی می‌کند و مأموریت اصلی آن در بنیاد شهید، فعالیت در حوزه فرهنگ و ترویج ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.

سیدرضا موسوی، جانشین مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، در حاشیه راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان و در بازدید از غرفه بسیج بنیاد شهید در مسیر راهپیمایی در گفت‌وگو با خبرنگار حیات، با اشاره به جایگاه و مفهوم بسیج اظهار کرد: غرفه بسیج در مقابل ساختمان مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران و در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان برپا شده است تا جلوه‌ای از حضور و فعالیت‌های بسیج در این اجتماع مردمی به نمایش گذاشته شود.

وی با اشاره به مفهوم بسیج و خاستگاه مردمی آن افزود: بسیج، همان شجره طیبه‌ای است که امام خمینی(ره) بنیان نهادند و رهبر شهید انقلاب مسیر آن را ادامه دادند و مردم نیز با حضور و مشارکت خود به این حرکت لبیک گفتند.

موسوی با بیان اینکه فعالیت بسیج به حوزه خاصی محدود نمی‌شود، ادامه داد: بسیج علمی، بسیج سازندگی، بسیج فرهنگی و حتی بسیج امنیتی، جلوه‌های مختلفی از ظرفیت و نقش‌آفرینی این نهاد مردمی هستند و هر جا که کشور به حضور و مشارکت مردم نیاز داشته باشد، بسیج می‌تواند وارد میدان شود.

جانشین مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید با تأکید بر جایگاه فرهنگ در فعالیت‌های بسیج تصریح کرد: مأموریت اصلی بسیج در حوزه فرهنگ تعریف می‌شود؛ چراکه انقلاب اسلامی نیز با اتکا به آموزه‌های دین مبین اسلام و فرهنگ مکتب تشیع شکل گرفته و حرکت آن از ابتدا ماهیتی فرهنگی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: ما نیز به‌عنوان طلبه علوم دینی، در مجموعه بسیج بنیاد شهید در عرصه فرهنگی انجام وظیفه می‌کنیم و تلاش داریم پیام و صدای بسیج مردمی را به جامعه منتقل کنیم.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha